• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

3D behang (204)

Kleur
Patroon
Lengte
3D behang is een levensechte behang soort dat u aantrekt en dan lijkt net als u er middenin zit.

We hebben het hier over een 3D behang soort wat veel toegepast word in moderne gebouwen maar ook in slaapkamers kinder kamers etc. Wie van een echte realistische uitstraling houd moet voor 3D behang gaan het is levens echt, we hebben deze behang soort in vele soorten van steen tot bloem het biedt een tal van mogelijkheden bij elk patroon is tegenwoordig wel in deze categorie te vinden.

Je kunt deze soort ook prachtig combineren met een overschilderbaar vlies behang zodat je de ene wand met deze 3D behang er goed uitkomt. U kunt het natuurlijk ook combineren met andere soorten behang of gewoon een effen behang dat is weer wat beter schoon te houden dan een overschilderbare behang soort. We bieden een tal van behangsoorten aan die we kunnen combineren met deze behangsoort. Ook het voordeel van het vliesbehang is dat deze patroon mooi onzichtbaar over de andere baan kan doorlopen. 3D behang is een soort behang wat je tegenwoordig vaak tegenkomt het trekt je middenin zodat het net lijkt dat je daadwerkelijk in deze omgeving zit. Het heeft zo’n levens echte uitstraling dat het niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Het is een behang dat overal toegepast word. Het aanbrengen er van is niet moeilijk je moet alleen net als de andere behang soorten het patroon in de gaten houden.
Soms zit er ook een  verval in in dan heb je meer afval. Je kunt het beste voor de tijd uit rekenen wat je nodig hebt voordat je koopt. Want als je te weinig hebt en later bij besteld dan kan er verschil in zitten in het 3D behang. Dat kan zijn in de kleur of in het patroon zelf. Hou ook rekening met de hoogte van de wanden dat dit nu meestal 2.65 m hoog is dan haal je er maar 3 banen uit in de meeste gevallen. Let op de Kwaliteit van het vliesbehang waar je deze koopt, ik hoor vaak van onze behangers dat het van slecht kwaliteit kan zijn, het zou jammer zijn dat je 3d behang koopt en het komt niet tot zijn recht, je kunt dan wel banen zien en of verschil in kleur en dat het niet goed schoon te houden is.

 

 

 

 

 

La Veneziana 3 dessin grijs
29,95
Hexagone ruit grafisch wi/blw/zilver
39,95
Hexagone tegel rond turquoise
39,95
Hexagone 3D stenen zwart
39,95
Hexagone 3D vierkant goud
59,95
Escapade/Couleurs/Reflets uni groen
42,50
Beaux arts 2 3d effect cream
49,50
Beaux arts 2 black geometric
49,50
Galactik 3D zeshoek blauw
39,95
Galactik dessin beige/goud
39,95
Galactik ruit/streep beige/goud
59,50
Galactik rechthoek beige
39,95
Toon 25 - 36 van 204