• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuur behang (121)

Kleur
Patroon
Lengte

We vinden het mooi dat we ook natuur behang kunnen aanbieden, deze is ook zeer geschikt als dit op vlies wordt gedrukt omdat je geen naden of verspringende patronen wilt zien, je wilt een mooi doorlopend landschap of een mooie berg dat mooi aan een stuk op de muur te zien is, of een regenwoud of palmbomen dat levens echt lijkt dan kun je alleen bereiken met vliesbehang. vliesbehang is zo bij zo al dikker en steviger dan het oude traditionele behang, je hebt hier ook geen plaktafel voor nodig, je kunt meestal van het etiket het landschap en de banen zien die dan vaak genummerd zijn. Je hebt dan mooi natuur behang aan de muur en het lijkt dan net echt. Hou rekening met patronen en om-enom plakken ook met landschappen etc, dit staat altijd op het etiket ook goed kijken naar het batchnummer als dit het zelfde is.

Houd u van de natuur? dan hebben we natuurlijk ook bos behang of fotobehang dieren, dat is overal mee te combineren we zien het ook vaak in slaapkamers of zelfs in woonkamers of kantoren, u kunt dit ook in alle kleurenen maten krijgen, ook met deze soort kunt u een hele kamer als een echt bos uit laten zien of mischien combineren met fotobehang dieren? Het is denk ik wel de twee beste behang soorten die met elkaar te combineren zijn, ook hier geldt weer dat u de beste en meeste gevoel krijgt dat het echt is omdat het op vliesbehang is gedrukt. Je kunt het behang ook haarscherp krijgen omdat op vliesbehang veel meer en betere inkt kan worden gedrukt, ook blijft het natuurlijk langer mooi en verkleurd het niet zoals papier behang, wel is het aan te raden om goed te kijken als de ondergond schoon is en vrij van oneffenheden. U kunt ook eventueel als het nodig is de ondergrond in een

groene kleur gaan schilderen mocht het behang echt groen van zich zelf zijn en toch niet donker genoeg op een witte ondergrond, u ziet dan de naden ook nooit mocht het gaan trekken als u bijvoorbeeld te weinig voorstrijk hebt gebruikt. Ook met fotobehang dieren is het aan te bevelen om de wanden goed na te kijken zodat het mooi overloopt in de andere baan, u kunt het bosbehang ook goed combineren met de overige natuur behang soorten.

Escapade/Couleurs uni oker
34,95
Passion Leaf beige/oranje
42,95
Passion Leaf beige/rood
42,95
Solitär leaf pink
47,95
Solitär bamboo grey
47,95
Palma palm wit
42,95
Odyssee jungle rood/goud 106cm
79,95
Odyssee jungle d.blauw 106cm
79,95
Odyssee blad beige/groen
39,95
Escapade tegel/vogel beige
37,95
Escapade/Couleurs golfjes oker
42,50
Escapade palm/vogel zilver
59,95
Toon 49 - 60 van 121