• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Waarom vliesbehang?

Wat is vliesbehang?  

Wat is vliesbehang? Is dat hetzelfde als glasvezelbehang? Wij leggen het graag even uit. Vliesbehang bestaat uit meerdere lagen, de onderste laag is voorzien van glasvlies. De laag erboven bestaat uit vinyl of papier. Glasvezelbehang daarentegen is uitstekend overschilderbaar omdat het bestaat uit geweven materiaal, glasweefsel genaamd.

Vliesbehang: renovlies

De geperste variant heet renovlies of glasvlies. Dit materiaal is makkelijk te onderhouden, overschilderbaar en daardoor ook wat stootvaster. Het verwijderen van glasvezelbehang is wat lastiger.

Voor een mooi resultaat van uw muur met vliesbehang of glasvezelbehang is het gebruik van de juiste lijm essentieel. Kijk bij het kopen van de lijm goed of het geschikt is voor vlies- of glasvezelbehang en zorg dat u de juiste lijm kiest!

Vliesbehang of glasvezelbehang? 

 Of u nu vliesbehang of glasvezelbehang koopt, beide soorten hebben vrijwel dezelfde unieke voordelen. Het aanbrengen is eenvoudig. Zo hoeft u geen behangtafel te gebruiken. Het verwijderen van vliesbehang is eenvoudig een kwestie van scheuren. Het materiaal is sterk, dankzij de onderliggende glasweefselstructuur. We bieden u een prima prijs -kwaliteitverhouding voor elke variant.

Meer weten over overschilderbaar vliesbehang?

of kijk op www.glasvezelbehang.nl